+36 30 737-4734 info@33hetjolet.hu
Oldal kiválasztása

Szeretnéd megőrizni az egészséged?

Ismerd meg azt a pontos zsírsavprofil tesztet, ami közelebb vihet hozzá. Miről is van szó pontosan?

zsírsavprofil szárazvércsepp-teszt
Egy tudományosan igazolt zsírsavprofil-tesztről, amit egy norvég független laboratórium, a VITAS Analytical Services anonim módon elemez és értékel ki.

Az otthonodban, kevesebb mint 1 perc alatt elvégezhető tesztből pontos képet kaphatsz arról, hogy:
 

  • a sejtek, a sejtfalak és a test szövetei milyen zsírtípusokból épülnek fel
  • a szervezet képes-e felvenni az egészséges működéséhez szükséges tápanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és esszenciális zsírsavakat
  • ha a szervezet „éhezik”, miből kap kevesebbet

Miért fontos, hogy tisztában légy a zsírsav profiloddal?

Honnan is tudhatnád, hogy pontosan mire van szükséged a biokémiai folyamataid megfelelő működéséhez?

Vajon, mekkora mennyiségben fogyassz étrend-kiegészítőket, és mégis melyik a legmegfelelőbb számodra, ha nem vagy tisztában azzal, mi zajlik a szervezetedben?

Mert a találomra szedett étrend-kiegészítőkről, valójában nem tudhatod, hogyan hatnak a biokémiai folyamataidra.

Ellenben, ha tiszta képet kapsz a zsírsav profilodról, és tudod, merre indulj, hatalmas lépéssel kerülsz közelebb a célodhoz: az egészséged tudatos megőrzéséhez, és még spórolhatsz is!

Ha szeretnél komoly lépést tenni az egészséged megőrzéséért, rendeld meg közvetlenül az alábbi linken az egyéni zsírsavprofilod pontos meghatározásához szükséges, 1 perc alatt elvégezhető szárazvércsepp-tesztet!

Hogy juthatsz hozzá egyharmad áron?

zsírsavprofil

Vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti box kitöltésével, hogy részletes információkat küldjünk az email címedre, ha tudni akarod, hogy milyen betegségeket előzhetsz meg és milyen kedvezménnyel vásárolhatod meg a tesztet!

Miért e-mailben? Mert felesleges lenne több oldalon keresztül taglalni a részleteket annak, akit valójában nem érdekel a dolog és mert az e-mail címed megadásával plusz információkat kaphatsz és harmadáron szerezheted meg a szárazvércsepp-tesztet! Persze csak amennyiben meg szeretnéd vásárolni az infók elolvasása után. Szóval a döntés a Tiéd, a lehetőség adott!

    Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és hozzájárulok adataim kezeléséhez.