+36 30 737-4734 info@33hetjolet.hu
Oldal kiválasztása

Mit is jelent a 33 Hét Jólét oldal megnevezés?

Oldalunkon megismerheted, hogyan érheted el 33 hét alatt a gyulladásmentességet! 
Nekem, Tóth Évának, a 33HétJólét oldal kezelőjének ennyi idő kellett a négy nyirokcsomó áttétes agresszív daganatom leküzdéséhez, elutasítva a kemoterápiát.
De nem vagyok egyedül, mert az  emberek 95%-ának szervezetében nem optimális az egyensúly, ami azt jelenti, hogy 95%-uk gyulladásos állapotban él. 
Amit kínálunk, Európai szabadalommal rendelkező ajánlat, amely gyulladásos állapot megelőzésére a kifejlődés kockázatának és betegségek csökkentésére szolgálhat. 
AJÁNLATUNK
Lehetőséget nyújtani, kontrollálni az alkalmazott táplálék kiegészítők hatékonyságát.
Az étrend-kiegészítők jövője elérkezett.

Ne találgasson többé az egészségesebb életmóddal kapcsolatban! Csatlakozzon ahhoz a trendhez, amely mára globális mozgalommá vált!

Blogbejegyzéseink részletesen segítenek a kiváltó okok felderítésében és a feliratkozást követően személyre szabottan ajánlatot kaphat a gyulladások 120 napos hatékony kezelésében.  

Ismerd meg a szervezetedben mért zsírsavszinteket, és a szervezetedben megbújó gyulladásokat! A belső sokkal többet elárul, mint azt bárki is gondolná. Próbálja ki kényelmes, otthon elvégezhető száraz vércsepp tesztünket, és ismerje meg az orvosi laborvizsgálat eredményeit! Nyerjen mélyreható betekintést zsírsavprofiljába, illetve részletes javaslatainkból ismerje meg, hogyan javíthat az eredményein! Hasonlítsa össze a termékek szedése előtti és utáni eredményeit, hogy nyomon követhesse a javulást! Biztonságos és megbízható teszt, független, GMP- és CE IVD-tanusítvánnyal és száraz vércsepp tesztkészlettel rendelkező, megbízható analitikai laboratórium.

Feliratkozás után megismerheted a legkedvezőbb ajánlatot a száraz vércsepp analízisedhez és mélyreható betekintést nyerhetsz zsírsavprofilodba.
egyensúly

Feliratkozás

* kötelező

Bármikor leiratkozhatsz a listáról, ha az email alján található linkre kattintasz..

Egy biztos: a siker nem jön könnyen, és az előtted álló úton számtalan ponton ütközhetsz akadályba. 

Ugyanis az életmódváltás, valamint az egészségtudatos életvitelhez szükséges kitartás és a motiváció folyamatos szinten tartása a létező legnehezebb feladatok közé tartozik. 

Hidd el, pontosan tudjuk, hogy mekkora erőfeszítéseket, idő-, energia- és akár anyagi ráfordításokat is jelent a részedről, hogy gyökerestől megváltoztasd és ráncba szedd az életed.

Viszont ha készen állsz az indulásra, mi itt vagyunk! Hasznos információkkal folyamatosan előrelendítünk, támogatni és motiválni tudunk. Nem engedjük el a kezed!

A döntés csak rajtad múlik

Azok, akik nem elég elszántak, és nem gondolják komolyan, nem fogják megtalálni a számításaikat ebben a remek közösségben. Ugyan megfogadhatnak egy-egy jó tanácsot, de ha nincs meg a motiváció és a cél, akkor feleslegesen múlatnánk az időnket.
Nem létezik rózsaszín napszemüveg, és piros kapszula sem, ami egy pillanat alatt csodálatossá varázsolja az életünket. Nekünk kell érte tennünk.
Aki a sült galambra vágyik, annak sokáig kell várnia…

Persze merőben más a helyzet, ha:

 • szeretnél egészségesebb, boldogabb, gondtalanabb lenni
 • fájdalommentes és mentálisan is aktív életre vágysz
 • szeretnél egészségtudatosan étkezni
 • megszabadulnál néhány káros szenvedélyedtől
 • érdekelnek az egészség megőrzésének hatékony lehetőségei
 • leadnál néhány kilót
 • feszesebb, izmosabb megjelenésre törekszel
 • szeretnél higgadt maradni akkor is, amikor mások idegesek
 • élveznéd az életet, annak ezernyi csodájával együtt
 • egy támogató és motiváló közösséghez csatlakoznál
 • szeretnél tanulni önmagadról
gym 27

Milyen előnyeid származnak abból, ha csatlakozol hozzánk? 

Kiemelten fontos számodra az egészséged megőrzése? A természetes és valóban hatékony megoldások híve vagy? Itt megtalálod azt, amit keresel!

Készen állsz?