+36 30 737-4734 info@33hetjolet.hu
Oldal kiválasztása

Mit nyersz azzal, ha egy független laboratórium felállítja a zsírsavprofilodat?

0 hozzászólás

laboratóriumban vizsgálják a száraz-vércsepp tesztet

Ma már lehetőséged van arra, hogy egy független laboratórium kiértékelje az ujjbegyedből származó 2 csepp vérből a véredben lévő zsírsavak szintjét, az ún. zsírsavprofilod. Hogy miért jó ez neked? A cikk végére kiderül, de az biztos, hogy csak nyerhetsz vele!>>

Független laboratórium, zsírsavprofil? Kell ez neked? 

Egy független laboratórium, különösen, ha az több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik, kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy könnyedén és viszonylag gyorsan kézzelfogható eredményeket kapj az egészségi állapotoddal kapcsolatban.

Ráadásul, a betegségek kialakulásának kockázata is jelentősen mérsékelhető, ha tudod, hogy lépned kell és azt is, hogy merre indulj.

Így tehát egy-egy laboredmény elementáris erővel képes megváltoztatni az életed. Az pedig nem mindegy, hogy már egy betegség kialakulása után, vagy pusztán tudatosságból, prevenciós (megelőzés) céllal végzed el!

A zsírsavprofil felállítása alapvető fontosságú minden ember számára, de a legtöbben csak akkor értesülnek róla, ha már baj van, vagy még akkor sem. Ugye, te nem szeretnél közéjük tartozni? Akkor ez a cikk tényleg neked szól!

Hogyan zajlik a zsírsavprofil teszt és mit tudhatsz meg belőle? 

Jó hírünk van, a zsírsavprofil-teszt mindössze 1-2 percet vesz igénybe és te magad végezheted el az otthonod nyugalmában. Az ujjbegyed megszúrása után 2 vércseppre van hozzá szükség.

Ez az ún. szárazvércsepp-teszt, amit száradás után egy borítékban kell postáznod a norvég, Vitas AS címére.

A Vitas AS, egy norvég, GMP tanúsítvánnyal rendelkező szerződéses független laboratórium, ahol a kromatográfos elemzések terén szerzett 26 éves tapasztalattal és kiváló minőségű, modern laborberendezésekkel naponta több száz anoním szárazvércsepp-tesztet viszgálnak és elemeznek. 

A Vitas AS független laboratórium 11 zsírsavat vizsgál a beküldött mintákból. Ez a mennyiség a vérben található zsírsavak 98%-a és kiterjed a telített, az egyszeresen telítetlen (omega-9) és többszörösen telítetlen (omega-6 és omega-3) zsírsavakra is.

Miért fontos ez neked? 

Mert a szakemberek véleménye szerint a vérben lévő zsírsavak aránya pontosan megmutatja a táplálkozással a szervezetbe juttatott zsírok arányát és összetételét.

Ezek a zsírok, főleg az esszenciális zsírsavak azon túl, hogy energiát termelnek, a sejteket, a sejtmembránt és a szöveteket is táplálják. A mennyiségük és egymáshoz viszonyított arányuk pontos kiértékelése pedig alkalmas az egészségi állapot és a lehetséges egészségügyi rizikófaktorok meghatározására.

A sejtek falában tárolt zsírsavak hormonszerű anyagokként kiszabadulva, gyulladásgátló vagy épp gyulladáskeltő folyamatokat indítanak be. Nem mindegy tehát, hogy mely esszenciális zsírsavak vannak túlsúlyban. 

A szárazvércsepp-tesztek és a Vitas AS segítségével pontos képet kapsz a szervezetedben zajló folyamatokról, még időben léphetsz és tudatos életmódváltással akár meg is előzheted a különböző betegségek kialakulását. 

Még többre is kíváncsi vagy? Kérdezz bátran attól az ismerősödtől, aki ajánlotta neked ezt a cikket és lépj a tudatos egészségmegőrzés útjára most!

Feliratkozás

* kötelező

Bármikor leiratkozhatsz a listáról, ha az email alján található linkre kattintasz..

Hasonló bejegyzések

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

0 hozzászólás