+36 30 737-4734 info@33hetjolet.hu
Oldal kiválasztása

Egy vérteszt, ami megváltoztathatja az életed

0 hozzászólás

vérteszt

Ugye te is szeretnéd megőrizni az egészséged? Sokan vannak így ezzel, de valójában csak keveseknek adatik meg. Egy egyedülálló vérteszt segítségével azonban megismerheted a szervezetedben zajló folyamatokat, így akár a betegségek kialakulását is megelőzheted. Kíváncsi vagy a részletekre? Olvass tovább!

Mit tud ez a vérteszt, amit más tesztek nem?

Számtalan vérteszt létezik. Vannak közöttük olyanok, amik a vércukorszint vagy pl. a már kialakult daganat típusának megállapítására szolgálnak. Más tesztek pedig a magzat rendellenes állapotára utalhatnak, vagy akár a szívbetegség meglétét is jelezhetik az orvosok számára. 

Kétségtelen, hogy ezek mindegyike fontos részét képezi az orvosi diagnózisok és a kezelési tervek felállításának. De legtöbbjük már csak a kialakult problémákról lebbenti fel a fátylat. 

Szerencsére létezik egy olyan vérteszt is, ami:

  • még a betegségek kialakulása előtt
  • otthon, orvosi felügyelet nélkül is
  • könnyedén elvégezhető
  • már a kockázatra is felhívhatja a figyelmet

A szárazvércsepp-teszt elvégzésével sokat tehetsz az egészséged megőrzése érdekében

Ez a teszt arra a tényre épül, hogy a vérünk zsírsav összetételéből megállapítsa az éppen aktuális egészségi állapotunkat.. 

Egészen pontosan arról, hogy:

  • a sejtek, a sejtfalak és a test szövetei milyen zsírtípusokból épül fel.
  • Megismerhetjük a sejtmembrán áteresztő képességünket, ami  felel a szervezet képes-e felvenni az egészséges működéséhez szükséges tápanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és esszenciális zsírsavakat
  • ha a szervezet „éhezik”, miből kap kevesebbet

A fenti értékek ismeretében ugyanis 98%-os pontossággal megállapítható az ételekkel bevitt zsírsavtípusok (omega-3 és omega-6) aránya a szervezetben, ami jelentősen befolyásolja:

  • az egészségi állapotot
  • és a különböző betegségek kialakulására való hajlamot

Az egészség az egyensúlynál kezdődik

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlása szerint a gyulladásmentes arány: 5:1 alatt kell lenni. 

Egy biztos, az emberek többsége (így jó eséllyel te is) a nem megfelelő étrendi szokások miatt nagyságrendekkel több omega-6 zsírsavat visz be a szervezetébe, mint omega-3-at. 

Félreértés ne essék: az omega-3 és 6 zsírsavakra is ugyanúgy szükséged van az egészséges élet fenntartásához.

Azonban ha az omega-6-ból folyamatosan egyre többet és többet fogyasztasz, az egyensúly felborulása gyulladásos folyamatokat táplál, indíthat el a szervezetedben. A gyulladások pedig súlyos, akár gyógyíthatatlan betegségek kialakulásához is vezethetnek. Ezért kell törekedni a megemelt omega-3 zsírsav bevitelre.

Ahhoz azonban, hogy pontosan ismerd, hogy milyen kockázatok leselkednek rád, és mennyi omega-3 zsírsav többletre van szükséged, ismerned kell a véred zsírsav szintjét!

Ebben segít az otthoni körülmények között, mindössze egy perc alatt elvégezhető vérteszt, amelyet a norvég VITAS Laboratóriumban értékelnek ki.

Ha érdekel, hogyan juthatsz kedvezményekhez, vedd fel a kapcsolatot velem: 337jolet@gmail.com.

Örömmel segítek neked! 

Üdvözlettel: Éva 

Feliratkozás

* kötelező

Bármikor leiratkozhatsz a listáról, ha az email alján található linkre kattintasz..

Hasonló bejegyzések

Miért nem érdemes növényi omega-3-at fogyasztani, halolaj helyett?

Miért nem érdemes növényi omega-3-at fogyasztani, halolaj helyett?

Növényi omega-3, pl. a lenmagban és annak olajában található. Adja magát a lehetőség, hogy ha vegán vagy, ezt az opciót válaszd a halolaj készítmények helyett. Mégsem szerencsés bármilyen vegán változatot előnyben részesítened. Méghozzá egy elképesztően egyszerű,...

Omega-3 sikersztori: sikeres harc a rák ellen

Omega-3 sikersztori: sikeres harc a rák ellen

A következő történet főszereplője Éva, már szembenézett a gyilkos kórral és saját elmondása szerint győzedelmeskedett felette. Éva mélyen hiszi, hogy az általa véghezvitt terápiának köszönhetően mondhatja el ma magáról, hogy kigyógyult a rákból. A történetben szereplő...

0 hozzászólás